Laserbehandling hund i Göteborg & Kungsbacka

Om laser

Genom att stimulera cellen med hjälp av medicinsk laser börjar den att självläka samt boostar kroppens immunförsvar, detta på ett både riskfritt och smärtfritt sätt för hunden. Laserljuset tar sig igenom både päls och hud och arbetar ca 1-5 cm i vävnader. Beroende på problematik vart sitter, samt ytans omfång kan behandlingen ta upp till 30 min. Med hjälp av laser behandlas symptom som:

  • Inflammationer

  • Muskler

  • Senor

  • Ligament

  • Olika smärttilsstånd

Redan 1967 kom den första studien ut om hur laserljus ger en positiv påverkan på celler och vävnad. Lasern har en ren ljuskälla med en enda våglängd, långa sammanhängande vågor och är idag en vanlig metod vid behandling.

Att behandla med laser är skonsamt och hunden känner inte av någon smärta kring det drabbade området. Smärtan kan dock komma 6-24 timmar efter en behandling då läkningsprocessen sätter igång, detta avtar efter någon dag men kan på vissa individer stanna längre. Det är därför viktigt med vila efter en behandling.

Laserbehandling

Beroende på problematik kan tätare behandlingar av laser behövas, i uppstart av laser rekommenderas var 2-7 dag och därefter längre intervaller. Ett kroniskt problem kräver ofta fler behandlingar kontra ett akut eller en skada. En period kan sträcka sig i ca 1-15 behandlingar.

Innan du bokar laser görs en friskvårdkontroll

Priser stationsvägen 1, Mölnlycke

Behandlingar laser och massage

Förstagångsbesök friskvårdkontroll med laser, 45 min
Pris:
630 kr

Massage och laser 30-40 minuter
Pris:
530 kr

Massage och laserkortet, 5 behandlingar, 40 min
Pris:
2400 kr, kortet gäller 1 år från inköp.

Massage och laserkortet, 10 behandlingar, 40 min
Pris:
4500 kr, kortet gäller 1 år från inköp.


Priser stationsvägen 1, Mölnlycke och Verkstadsgatan 9, Kungsbacka

Behandlingar endast laser, 20 min (sker efter en förstagångskontroll)

En gång - 450 kr
5 - kort -
2000 kr
10-kort -
3800. kr

Avbokning ska ske senast 16:00 dagen innan ditt besök är bokat, missade besök debiteras. Vid bokning efter 18:00 vardag mån-tor , fredagar efter 17:00 eller helgbokning tillkommer tillägg på 200 kr/behandling.

Har du frågor tveka inte med att höra av dig

Varmt välkommen!

Namn *
Namn