Hanteringsträning Göteborg & Borås

Att träna hantering är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat då min kelpie Asic hade enormt svårt för denna typ av träning. Vi vred och vände på varje sten för att få en så trygg och lugn hanteringsdel som möjligt, dels från min egen hantering av honom samt att andra som behövde hantera honom. Mitt sätt att tänka är att alltid lyssna på hunden och låta hunden vara med i träningen. Detta är något som behövs skyndas långsamt. Jag har genom åren gått en rad utbildningar inom ämnet och arbetar mycket med start och stopp träning för att din hund ska tycka att hantering är något som är roligt och tryggt istället för något hemskt och läskigt.

Hanteringsträning passar dig som:

  • Vet med dig att du har en hund som har extra svårt för vissa delar av hantering i vardagen så som kloklippning, tandborstning eller liknande.

  • Hanteringsträning funkar ypperligt att boka för dig som har en yngre hund där du vill grunda en trygg hantering av andra för framtiden, så som massage då detta kan vara väldigt annorlunda för en ovan hund.

  • För dig som har en hund som tycker situationer som friskvård/veterinär eller att hanteras av andra är jobbigt.

  • För dig som vill lära dig avslappningsmassage tillsammans med din hund.

Beroende på vad det är din hund har svårt för kommer du få med dig verktyg att arbeta med hemma. Bokar du hanteringspaketet kommer vi tillsammans lägga upp en plan över en längre tid för att skapa de bästa förutsättningarna för din hund.

Priser för hanteringsträning (öppningserbjudande fram till 12/6 2019

Hanteringsträning ett tillfälle 30 minuter
Pris öppningserbjudande:
250 kr (ordpris 350 kr)

Hanteringspaketet 5 tillfällen 30 minuter/gång
Pris öppningserbjudande:
900 kr (ordpris 1400 kr)

Avbokning ska ske senast 16:00 dagen innan ditt besök är bokat, missade besök debiteras.

Har du frågor tveka inte med att höra av dig

Varmt välkommen!

Name *
Name