Nytt år, Hello 2018

Hej allihopa, 

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, livet kom emellan och hösten var enormt påfrestande. Nu är det nytt år och jag har lovat mig själv att uppdatera bloggen kontinuerligt, framförallt med alla de challange som kommer att dyka upp varje månad för alla er hundtränare som har börjat använda er av BuJo systemet. Har du tidigare inte stött på detta så finns det ett blogginlägg om hur du kommer igång, det finns även en FB grupp som heter Bullet Journal för hundtränare som vi ständigt arbetar med för att inspirera er hundtränare. 

Mycket har hänt under året, Harry gick och blev Heelwork to music champion och Asic nosade till sig att tre diplom i nosework varav han placera sig först av 50 ekipage, första pris och andra pris i behållare samt ett första första pris inomhus och ett SSE (särsklit samspelt ekpiage) så vi har haft otroligt givande och roligt år. 

Vad är då BuJo som jag ständigt tjatar om och vad händer där, det har hunnits med givande workshops med engagerade hundtränare som blev fast, jag har även publicerat träningsmallar i webbshoppen som går att ladda ner utöver andra leksaker och dylikt. Ja en webbshop har HundUnik öppnat det med. Så det händer ständigt roliga och spännande ting. 

Nu till månaden och årets första HundUnik Challange Januari. En tid för oss att börja reflektera över hur vi vill att 2018 skall vara, vad det skall ge oss, skall vi kanske förändra något, vad drömmer jag om? Hoppas du blir inspirerad och börjar reflektera och planera du med! 

HundUnik Challange Januari 

HundUnik Challange Januari 

IMG_6687.jpg

 

Bli en organiserad hundtränare du med 

/ Helen