HundUnik Challenge Oktober

- Sätt igång och planera din träning

September for förbi och jag fick ingen ro att sätta mig ner och blogg. Septembers Challenge var den första vi körde och vi fick med oss en hel del anhängare. Jag kommer posta de ämnen som september berörde för er som vill ha lite inspiration med vad din Bullet Journal kan fyllas med. Bara för att september är slut så betyder det inte att du inte kan göra den utmaningen ändå. 

Ny månad och ny utmaning. Oktobers utmaning kommer beröra träning något mer än September som hade lite mer generella ämnen. När det gäller träning så väljer du själv, är det vardagen och de delarna du skall reflektera över eller tränar ni mot tävling så är det kanske de delarna du vill reflektera över och komma igång med att planera och analysera. 

Jag hoppas ni hänger med i Oktober månad, för er som inte är med i gruppen Bullet Journal hundtränare på FB där ni hittar ett album för denna Challenge gå med :D Annars kommer jag denna månaden försöka att blogga och lägga upp mina tankar för att inspirera er. 

Hur ser då oktobers challenge ut? 

HundUnik Challenge Oktober, glöm inte att #: #HundUnikChallengeoktober  #planeradinhundträning

HundUnik Challenge Oktober, glöm inte att #:
#HundUnikChallengeoktober
#planeradinhundträning

Vilka ämnen bestod september av?

HundUnik Challenge September, glöm inte att #: #HundUnikChallengeseptember  #planeradinhundträning

HundUnik Challenge September, glöm inte att #:
#HundUnikChallengeseptember
#planeradinhundträning

Häng med och bli en mer organiserad hundtränare du också,
Under #planeradinhundträning och #hundunikchallangeseptember finner ni de som delat med sig av sina september ideer. På Bullet Journal Hundtränare så finner ni ännu mer inspiration från septembers Challenge. 

Välkomna att hänga med på ett kreativt, roligt och inspirerande sätt att planera hundträning på.

// Helen