Vad händer sommaren 2016?

Hej allihopa, 

 

Jag hoppas att ni har njutit av den sommarhetta som slagit till här i Göteborg under den senaste veckan. För hundarna är detta en stor omställning, veckan innan bjöd ju vädergudarna på snö och en vecka senare nästan 30 graders värme, tänk på att kyla ner dem ordentligt. 

 

Nu när vi blivit påminda om att sommaren är påväg så har jag börjat planera inför hur sommaren 2016 kommer att se ut hos HundUnik. Under Juli månad kommer det komma ut Workshop dagar, alltså kurser som inriktar sig på något specifik. I semestertider är det ofta svårt att boka upp sig på hela kurser, vi vill kanske ändå göra något med våra fyrbenta vänner. Kurser som planeras inför dessa dagar är bland annat :
- Spår 

- Viltspår
- Tricksträning/klickerträning 

- Samarbete och relation

- Ny med position 

- Lek och belöningsutveckling 

- Följsamhet/Koppel 

- Aktivering i vardagen 

 

För att följa med i vad som kommer dyka upp under sommaren håll koll på hemsidan ( www.hundunik.se) eller på  FB gruppen där evenemang kommer att läggas upp för respektive "workshop" dag. Önskar man något specifikt tema under sommaren, tveka inte med att höra av er. 

 

I Maj startar även kurser så som Nosa Mera, en kurs där ni får testa på både spår, specialsök och sakletning http://www.hundunik.se/nosa-mera/

Koppelkurs- Att få en hund följsam i koppel http://www.hundunik.se/koppelkurs/ 

Det kommer även komma ut en kurs i lek och belöningsutveckling. 

 

I Juni drar även tre nya kurser igång

Valpkurs - http://www.hundunik.se/kurser/valpkurs-goteborg/

Inkallningskurs - http://www.hundunik.se/kurser/inkallningskurs-goteborg/

Samt den nya kursen Fokusera Mer , en kurs där både matte och hund blir tränade i hur vi tillsammans skall skapa en bubbla, kunna hålla fokus och tänka bort allting som händer utanför oss. 

http://www.hundunik.se/fokusuthllighet/

 

HundUnik har även börjat erbjuda specialbeställda halsband, just nu sker beställningar via en egen FB-sida innan en webshop kommer att komma upp. 

https://www.facebook.com/hundunikdesign/


 Det har även skapats ett nytt samarbete med csigora (www.csigora.com) hundshop, där ni som går kurs hos mig erbjuds 10% på deras sortiment. En shop med ett bra utbud på bland annat leksaker. Just nu händer det väldigt mycket och flera spännande saker väntar bara på att gå i lås. 

 

Jag hoppas att vi ses i sommar 

Mvh

Helen 

HundUnik

www.hundunik.se