Julkalender 2016 - Lucka Sexton

Lucka Sexton 

- Julerbjudande 

Vad vore en julkalender utan något roligt erbjudande. Bakom dagens lucka gömmer sig ett erbjudande på privatlektioner, de fungerar både fysiskt som online coachning. När du bokar privatlektioner får du tiden upplagd efter vad ni själva vill fokusera på. Det kan vara allt ifrån en specifik sak i vardagen till tävlingsambitioner, något som ni känner att här behöver vi hjälp för att komma vidare. Målet kanske är att ni slutligen skall kunna gå en kurs i en större grupp med hunden, eller att kunna gå fint i koppel som att lära er mer om tricks eller aktivering. 

Väljer ni att ha coachning online får ni filma hur situationen ni vill fokusera på idag för att på bästa möjliga sätt få den hjälp ni behöver. Vi har en aktiv dialog via mail, där ni först får beskriva situationen och en hel del övningar finns även redan som material att kunna ta del av. 

Du väljer själv, jag hjälper dig att hitta vägen mot målet