Vad händer 2016 ?

Aktuella planer inför våren 2016

Hej, 

Vill börja med att önska alla god fortsättning på det ny året. Idag drar My dog igång och jag kan tänka mig att ni alla har fullspäckade scheman och shoppinglistor ;) 

Jag har börjat ladda upp inför det nya året och en del nya kurser börjar ta form och starter kommer snart att läggas ut. I februari kommer två nya kurser att sätta fart:
Samarbete och relation , en kurs där vi på ett lekfullt sätt lägger fokus på att få en mer  följsam och kontaktsökande hund under våra promenader, samt att vi lär känna våra hundar ännu mer, vad tycker de är en bra belöning, vad uppskattar dom samt hur vad kan man träna som är relationsbyggande osv. 
Koppelkurs, Hur får vi våran hund att sluta dra i kopplet? Grunden till hur vi på bästa sätt kan få våra hundar att förstå hur vi vill att dom ska gå i koppel, hur ska vi träna vad ska man tänka på osv. 
Båda dessa kurserna kommer man kunna kombinera ihop, Samarbete och relation är även en bra grundkurs för inkallningsträning/lösträning. 

Längre fram i vår kommer det även dyka upp Prova på spår, en dag där man oavsett nivå får testa på främst personspår men vid intresse fungerar även viltspår. 
Det finns även planer på en kurs Skogens guld - kantarellsök , en grundkurs i hur man tränar sin hund att hitta kantareller.  

Jag har även börjat fila på en onlinekurs som någon gång under året kommer att dyka upp. Ny med position kommer dyka upp online. En kurs där alla viktiga grunder inom fotgående tas upp. Ett riktigt kul projekt, men mycket filmer behövs. 
Planer på en kloklipparskola/hanterings kurs online finns också i tankarna, hoppas på att även den kommer få göra entre under 2016. 

Nya kursstarter för inkallningskurser och hundmöteskurser kommer att komma lite längre fram i vår. Är ni intresserade, gör en intresseanmälan så att ni hamnar först på tur inför kursstarten. Det går redan nu även bra att göra intresseanmälan till februaris kursstarter, maila till hundunik@gmail.com och skriv vilken start du är intresserad av. 

Ha en härlig helg , så syns vi i februari.